رستوران نمونه قزوین
رستوران نمونه قزوین پر از ایدههای اشپزی ، معرفی غذاهای خوشمزه و لذیذ دستورات پخت غذا مقالات جذاب در رابطه با اشپزیکلمات کلیدی
بایگانی
آخرین مطالب
پیوندهای روزانه
پیوندها
۳ ارديبهشت۹۹
معرفی معروف ترین غذاهای ایرانی از دید یک گردشگر
تا به حال شده میهمانی خارجی داشته باشید و دوست داشته باشید بهترین و خوشمزه ترین غذاهای ایرانیرا به او معرفی کنید؟ اگر بخواهید چند غذای خوشمزه ایرانی را معرفی کنید چه میگویید؟ در این مطلب میخواهیم معروف ترین و معروف ترین غذاهای ایرانی از دید توریستهای خارجی و گردشگران را به شما معرفی کنیم. این غذاها در سرتاسر دنیا به عنوان نمایندههای آشپزی ایرانی شناخته میشوند و باید بگوییم که انصافا نمایندههای خوبی هم هستند. به نظرتان بهترین غذاهای ایرانی کدام هستند؟ قبل از هرچیز باید بگوییم که این غذاها ترتیب خاصی ندارند، بنابراین اگر غذای محبوبتان در آخر معرفی شد به دل نگیرید .
قیمه نثار یکی از معروفترین و پُرطرفدارترین غذاهایِ اصیلِ ایران است؛ ریشه یِ آن برمیگردد به شَهرِ قزوین که در دوره یِ صَفویه پایتختِ ایران بود. قیمه نثار از جمله غذاهایِ اَعیانیِ آن دوره به حساب میآمده است که بیشتر در مهمانیها و مراسمهای خاص طبخ میشده است
.
لا پلو بودن، ادویه یِ مَخصوص و آجیلی که روی آن میریزند، قیمه نثار را به یک غذایِ خیلی خوشمزه و خاص تبدیل میکند که ترکیبِ طعمِ گوشت با زرشک و بادامش مُدّتها زیرِ زبان حس میشود
.
محتویاتِ قیمه نثار: گوشت، پیاز، گُلاب، زَعفرون، هِل، دارچین، رُبّ گوجه فرنگی، زرشک، خلالِ نارنج، پسته و بادام
.
در
رستوران نمونه نارون قزوین
میتوانید یکی از خوشمزه ترین تجربههای طعم لذیذ از قیمه نثارِ اَصل را تجربه کنید
.
چلو کباب
Chelo Kabab
چلو کباب بدون شک معروف ترین غذای ایرانی است و خیلیها آشپزی ایرانی را با چلو کباب میشناسند. انواع کباب و به ویژه کوبیده در بین ایرانیها و توریستها بسیار پرطرفدار است. چلو کباب کوبیده همان طور که میدانید معمولا با گوجه و فلفل کبابی، برنج زعفرانی، دوغ و سبزی تازه سرو میشود. البته گاهی کوبیده را به جای برنج با نان هم میخورند که صد البته بهتر است نان سنگک باشد .
قرمه سبزی Ghormeh Sabzi
از بسیاری از ایرانیها اگر بپرسی محبوب ترین غذایت کدام است احتمالا میگوید قرمه سبزی! خورش قرمه سبزی با سبزیجات معطر فراوان، پیاز، لیمو عمانی، لوبیا قرمز (در برخی نقاط ایران لوبیا چیتی و سفید) و گوشت قرمه شده گوسفند، گوساله یا بره تهیه میشود. راز یک قرمه سبزی خوشمزه مثل بسیاری از غذاهای ایرانی در زمان پخت آن است. هرچه خورش را با حرارت کمتر و زمان طولانی تر بپزید به اصطلاح جاافتاده تر و خوش طعم تر میشود. قرمه سبزی همراه با برنج ساده یا زعفرانی خورده میشود و تجربه خوردنش مطمئنا برای خارجیها هم جالب و جذاب خواهد بود
.
فسنجان Fesenjan
خب، نوبتی هم باشد نوبت خورش فسنجان است! خورش مجلسی و خوشمزه ایرانی که دل همه را برده است و زینت بخش مجالس و میهمانیهای مهم است. خورش فسنجان از گردوی آسیاب شده، رب انار و گوشت مرغ یا کوفته قلقلی تهیه میشود. این خورش هم مثل قرمه سبزی باید ساعتها با حرارت کم بپزد تا جا بیفتد. در نقاط مختلف ایران این خورش را به شیوههای مختلف درست میکنند و بعضی جاها آن را ترش تر، بعضی دیگر ملس و برخی دیگر کمیشکر به غذا اضافه میکنند تا کاملا شیرین شود
.
دیزی Dizi
دیزی که به نام آبگوشت هم نامیده میشود یکی از اصیل ترین غذاهای ایرانی است. اگر میخواهید دوست خارجی تان را کاملا با فرهنگ و آشپزی ایرانی آشنا کنید او را به رستوران سنتی ببرید و دیزی سفارش بدهید! گوشت گوسفند را با حبوبات و سیب زمینی و گاهی گوجه میپزند تا حسابی جا بیفتد. بعد آن را با نان سنگک، سبزی خوردن، دوغ و پیاز نوش جان میکنند
.
زرشک پلو Zereshk Polo
یکی دیگر از بهترین غذاهای ایرانی که در مجالس سرو میشود زرشک پلو است که اغلب با مرغ تهیه میشود. زرشک پلو از ترکیب زرشک، زعفران و برنج سفید تهیه میشود و علاوه بر طعم فوق العاده خوشمزه ظاهری بسیار زیبا و مجلسی دارد. زرشک پلو با مرغ یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است و در دنیا نیز شهرت زیادی پیدا کرده است
.
آلبالو پلو Albaloo Polo
آلبالو با ظاهر زیبا و رنگارنگی که دارد غذایی مجلسی محسوب میشود و در بسیاری از میهمانیها و مراسمهای رسمیسرو میشود. آلبالو پلو یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است و آن را هم با گوشت قرمز (کوفته قلقلی) و هم با گوشت مرغ درست میکنند. درست کردن آلبالو پلو نیاز به تبحر و مهارت خاصی دارد و هرکسی نمیتواند آن را به خوبی درست کند
.
باقالی پلو Baghali Polo
باقالی پلو اگر با ماهیچه تهیه شود یکی از مجلسی ترین و لذیذترین غذاهای ایرانی است و بسیاری از ایرانیها و البته خارجیها عاشق آن هستند. برای تهیه باقالی پلو، برنج سفید را با باقالی و زعفران ترکیب میکنند و در آخر ماهیچه گوسفند یا گوشت مرغ را در کنار بشقاب قرار میدهند و سرو میکنند
.
لوبیا پلو Loobia Polo
لوبیا پلو یکی دیگر از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که سرو کردنش رسم و رسوم خاصی هم دارد. لوبیا پلو را معمولا همراه با ته دیگ نان یا سیب زمینی، سالاد شیرازی، سبزی خوردن و ماست میخورند که ترکیبی بسیار خوشمزه میشود. برای تهیه لوبیا پلو، لوبیا سبز خرد شده را با گوشت و پیاز و رب گوجه فرنگی و و ادویه جات مختلف ترکیب میکنند و روی حرارت ملایم قرار میدهند تا دم بکشد و آماده بشود
.
ته چین Tahchin
ته چین یکی از غذاهای ایرانی بسیار خوشمزه و زیباست که ظاهری بسیار شیک و مجلسی دارد. جالب است بدانید که خارجیها ته چین را به خاطر ظاهر زیبایش کیک ایرانی هم مینامند. ته چین را به صورت ساده و همراه با مرغ، گوشت، بادمجان و … درست میکنند؛ اما ته چین مرغ شهرت بیشتری دارد
.
جوجه کباب Joojeh Kabab
ایرانیها عاشق گوشت هستند و در اکثر غذاهای ایرانی گوشت مرغ یا گوسفند و گوساله حتما وجود دارد. یکی از خوشمزه ترین غذاهای گوشتی جوجه کباب است که روی ذغال کباب میشود و بسیار خوشمزه است. یکی از سنتهای ایرانیها این است که وقتی برای کمپینگ به دل طبیعت میروند حتما مواد لازم برای تهیه جوجه کباب را همراه میبرند و همان جا روی ذغال و آتش جوجهها را کباب میکنند! جوجه کباب را همراه با گوجه کبابی و برنج زعفرانی و کره میخورند که بسیار ترکیب خوشمزهای است
.
خورش قیمه Gheimeh
یکی دیگر از غذاهای ایرانی که بسیار محبوب و پرطرفدار است خورش قیمه است. قیمه اغلب با خلال سیب زمینی سرخ شده و گاهی با بادمجان هم تهیه میشود که اولی را قیمه سیب زمینی و دومیرا قیمه بادمجان مینامند. برای تهیه خورش قیمه گوشت قیمه شده را با پیاز و لپه و رب گوجه فرنگی، لیمو عمانی و آب میپزند تا کاملا جا بیفتد. در آخر سیب زمینیهای سرخ کرده یا بادمجان سرخ شده را به خورش اضافه میکنند و همراه با برنج ساده یا زعفرانی نوش جان میکنند
.
خورش بادمجان Khoresh bademjan
بادمجان در بسیاری از غذاهای ایرانی استفاده میشود و مردم ایران عاشق آن هستند. یکی از خوشمزه ترین غذاهایی که با بادمجان تهیه میشود خورش بادمجان است. برای تهیه این خورش گوشت را با پیاز و ادویه جات میپزند و بعد بادمجانهای سرخ شده و بادمجان و غوره را به آن اضافه میکنند. خورش بادمجان اغلب با برنج سفید یا زعفرانی خورده میشود هرچند آن را همراه با نان هم میتوان سرو کرد
.
دلمه Dolmeh
دلمه انواع مختلفی دارد و دلمه برگ مو، دلمه گوجه، بادمجان و فلفل دلمهای از جمله معروف ترین آنها هستند. با این حال، دلمه برگ مو محبوبیت بیشتری دارد و بسیاری از ایرانیها در فصل بهار که برگهای انگیر تازه و ترش و خوشمزه است این دلمه را تهیه میکنند. دلمه در ایران یکی از غذاهای محلی استانهای آذربایجان غربی و شرقی به حساب میآید، با این حال امروزه در سرتاسر ایران این غذای خوشمزه طبخ میشود. مواد داخل دلمه ترکیبی از گوشت چرخکرده، سبزی دلمه، پیاز، لپه و … است
.
کوفته تبریزی Tabrizi Kufteh
کوفته تبریزی همان طور که از اسمش مشخص است اصالتا غذایی تبریزی است اما امروزه در سرتاسر ایران تهیه میشود و یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی به حساب میآید. تو ایران انواع کوفته تهیه میشود اما کوفته تبریزی از همه معروف تر و خوشمزه است. کوفته تبریزی از ترکیب گوشت، لپه و سبزیجات تهیه میشود و داخل کوفته هم تخم مرغ آبپز، آلو، گردو، پیاز داغ و زرشک ریخته میشود
.
آش رشت Ash Reshte
در ایران آشهای بسیار زیادی وجود دارد و هر منطقه آش مخصوص به خود را دارد. در این میان آش رشته از همه معروف تر است و گردشگران خارجی با آن بیشتر آشنا هستند. آش رشته یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی است و در ایامیمثل ماه رمضان به صورت نذری پخته میشود. برای تهیه آش رشته حبوبات مختلف را با سبزی مخصوص آش میپزند و بعد رشته آشی و کشک را به آن اضافه میکنند. تزئین روی آش اهمیت زیادی دارد و بسیاری از ایرانیها در تزئین تبحر زیادی دارند. پیاز داغ، سیر داغ، نعنا داغ و کشک از جمله تزئینات اصلی آش رشته است
.